+++ LoVe yOu sO mUcH sAyAnG +++

Wednesday, 29 July 2009

bALiK kAmPuNg...


hOoReY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jUmAaT nAk bALiK kAmPuNg.... nK jUmPa mAk... nK jUmPa bApAk...
hUhU... rInDu La kAt dIaOrAnG....... aPaPuN jUmAaT nI meStI kEnA bALik cOz mAk dAh cALL bAnYaK kALi tAnYa BiLa nAk bALiK... ErM...sO wEeKeNd nI kAt kAmPuNg La AkU...
tApI yAnG tAk BeStnYa kEnA bALiK nAiK bAs cOz kAkAk aKu tAk dApAt bALiK mInGgU nI... nAk sUh tUnAnG aKu hAnTaR... tAk LeH LaK sEbAb kEtE prObLem... aDa-aDa jE hALaNgAnNyA.... :-( mAhU tAk mAhU... tErpAkSaLaH aKu nAiK bAs... hUhU... aPaPun aKu sOnOk sEbAb nAk jUmpA maK bApAk aKu........ hEhE....

No comments:

Post a Comment