+++ LoVe yOu sO mUcH sAyAnG +++

Monday, 12 April 2010

sAjEr jEr...

Dh LamA xUpDatE bLoG nIe...
rInDu Lak rAsA nAk bErcELotEh dALaM nIe...
tApI aPakAn dAyA...
mAsA bAnYaK dIhAbIsKaN tUk mEnCaRi kOjEr...
aDuhHh...tEnSiOn kEnKaDaNg...
nAk cAri kOjEr cLeRk pN sUsAh...
kAlAu aDer pOn jAuH bEbEnOr...
eRm...bOsAnNyA La...
tInGgAL 2 MinGgU jE LaGi nIe...
xPaLa...cUbA sAmPai dApAt k imA...
GoOd LuCk fOr mE...
:))

Monday, 25 January 2010

kAd jEmPutAn

mY kAd KahWiN

AlhAmDuLillAh kAd jEmPutAn dAh SeLesAi....
pEnAt gAk La nAk cArI tEmPaT yAnG nAk bUaT kAd nIe....
sEmUa tAk nAk tErImA tEmpAhAn dI sAaT-sAaT aKhiR....
kLu aDer pOn mAhAL LaK....
mAnA tAk nYeR....
2 mInGgU jE LaGi mAjLis nAk bErLaNgsUnG....
aPePoN aLhAmdULiLlAh sEmUa tUe dApAt dIaTaSi dEnGaN sEmpUrnA....
n tHaNks pAdA jEntAyU yAnG nAk aMbIk tEmpAhAn dI sAat aKhiR nIe....
kAd yAnG sImpLe...tApI mEnArIk bAgI kAmI....











Tuesday, 19 January 2010

bOrAnG

bOrAnG yAnG dAh sEtTLe....

bOrAnG kAhWiN pErEmPuAn....


bOrAnG kAhWiN LeLaKi....

pG nIe bALik kAmPOnG jAp cOz tUk sEtTleKn bOrAng....
nAsiB bAiK tOk kAdI aDeR....
aFtEr jUmPa tOk kAdI....
rUsHiNg Lak G tElOk iNtAn....
g pEjAbAt aGaMa dAerAh....
tUk mIntA kEbEnArAn bErkAhwIn....
tImE tUe dAh KuL 12.00 tGh hArI....
sO tErPakSa tEkAn mInyAk LeBiH tImE bAwAk kEtE....
nAk cArI tEmPat tUe sAtU hAL LagI....
pErgHhh....nAsIb sEmpAt sAmPai sEbELum dIaOrAng g LunCh....
yAnG pEnTiNg pEgAwAi yAnG nAk bErI kEbEnArAn tUe aDeR....
tUnGgU kAt sAnA hAmPiR 20 mInIt....
aKhIrnYa....sEmUaNyA sEtTlE....
AlhAmdUlIlLaH....
LegA rAsAnYa....
sO sKaNg dAh Leh nIkaH....
HeHeHe....

Monday, 18 January 2010

ErM...



hAri YaNg dInAnTikAn hAmPir tIbA...
LebIh kUrAnG sEmInGgu jE LaGi...
SeMuAnYa aKaN bEruBah...
mAcAm-mAcAm pErAsAaN yAnG mELaNdA hAtI nI....
~hApPy+tAkUt+sEdiH~
~hApPy~
# cOz sTaTuS aKaN b'tUkAr dAn jD isTeRI kEpAdA En.FaDzLi...
~tAkUt~
# cOz mAmpU kE aKu hArUnGi AlAm rUmAh tAnGgA yG peNuh dGn cAbArAn....
~sEdiH~
# cOz LpS nIE xLeH nAk mAnJa LebIh2 nGaN mAk n bApAk LaGi....
ErM...sEmUa pErAsAaN tUe aDer....
aKu sEnDirI xTaU nApE....
mAmPu kE aKu hArUnGi sEmUa YaNg aKu fIkIrKaN sEkArAnG....
dEnGaN hAnYa pEnDam dALaM hAti tAnPa LuaHkAnnYa???
mOgA aKu aDe keKuatAn uNtuK hArUnGi sEmUa nIe....
mELanGkaH kE sUaTu aLaM yG LaiN....
hIdUp bErSaMa dIa....
sEbUmBunG dEnGaN dIa....
sUkA dUkA dEnGaN dIa....
Insya'Allah....

:'(

Monday, 11 January 2010

wEeKeNd sToRy

aKsEsOrI

sEbAhAgIaN bAjU yAnG aDe kAt bUtIk tUe...

wEeKenD LePaS,bALik kAmPunG uNtUk sEttLekAn boRaNg kaWin...
tUp-tUp...tOK kAdI Lak g uMrAh...
eRm...nAmpAknYe kEnA tUndA LaH mAjLis AkAd nIkAh nAntI...
bEsT gAk dApAt tUnDa tArIkH nIkAh... hEhE...
tApI bApAk aKu cAkAp jAngAn nAk bErAnGaN...
NikAh tEtAp tAriKh yAnG sAmA cOz tOk kAdI bALik uMrAh 16hB niE...
eRm...tErdIaM jE La aKu... hUhUhU...
sO,kEnA tUnGgU tOk KadI bALik La cAmNi...
LePas g uMaH tOk kadI...
g bUtIk pEnGaNtIn Lak tUk cOnFiRmkN bOoKinG wEdDinG pAcKagE hArI tUe...
ErM...mAcAm-mAcAm pILiHaN...
pEnInG gAk fIkIr...
tApI yAnG pAsTi aMbIk pAcKagE yAnG mUrAh-mUrAh jE... hUhUhU...
dUiT dAh tAkDe...
tAk kIsAhLaH kAn...jAnJi sEmUaNyA LeNgkAp..
(bAgI aKu sEmUaNyA lEnGkAp La nI kUt...sEdErHaNa jE...)


# 1x pakaian bersanding(songket@ lace)
# 1x pakaian berinai(songket@ lace
# 3x persalinan(wanita sahaja)
# Pelamin+set berinai
# Pintu gerbang
# Aksesori+kasut
# Solekan&tatarias
# Pakej fotografi -(
nikah+sanding+berinai@persalinan)
# Bunga tangan

Sunday, 10 January 2010

bUnGa TeLor

gOLd + mArOoN


sAtU LaGi bEnDa yAnG dIbEli uNtUk pErsIaPaN mY wEdDiNg...
'BUNGA TELOR'
sEmALaM bALik dArI kAmPong,tErUs g uMaH kAkAk...
dIa cAkAp dIa dAh bELikAn bUngA tElOr 200 bAtAng...
cOlOur GoLd n mArOoN....
sO sEmUaNya aDe 400 bAtAnG...
sImPle jE kAn...
xMaMpu La nK bELi yAng mAhAL-mAhAL....
eRm...oK La dEsiGn dIa cOZ sAvE bAjEt kn....
yAnG pEnTiNg sPonSor dAri mY kAkAk....
hEhE...

tQ mY LovElY sIstEr....
nAntI sPoNsOr LaIn Lak erK...
hAhAhA...
aBoUt bUngA tELor dAh sEtTlEd...
sKaNg kEnA fIkiR aPa LagI yAng tAk sEtTLed...

;)

Friday, 8 January 2010

bALik KAmpOnG

jAp g nAk bALik kAmPonG....
bApAk aKu dAh bIsInG cOz fOrM tAk HanTar LaGi....
mAk AkU LaK....
bIsInG sEbAb aDe lAgI pErsIaPan aKu tAk sEttLed....
mAnA tAknYer,aKu bUaT tAk tAu jE....
pAdA hAl hArI nK dEkAt niE....
eRm...nAmpAknYe,eVerY wEek La aKu kEnA bALik....
daN aKaN jAdI bULaN yAnG mELeTiHkAn bAgI aKu...
HuHuHu....

Tuesday, 5 January 2010

kAwAn

~iMa + LiN~
~iMa+LiN+ZaLi+rEeN+wAn~

"NiLai pErsAhAbAtAn tAk aKaN cAir dI mUsIm pAnAs...
tAk aKaN bEkU wALaU dI mUsIm sEjUk...
tAk aKaN gUgUr dI mUsIm LuRuH...
TAPI...
aKaN sEntIaSa mEkAr sEpErtI mUsIm bUnGa..."

*maaf andai p'sahabatan yg t'jalin selama p'kenalan kt ade yg t'singgung dgn setiap kata yg t'ucap...
aku cuma manusia biasa yg sentiasa melakukan kesilapan...

Friday, 1 January 2010

bAnNer 'n' buNtIng


sELaSa cHeCk eMaIL...tGk2 mEmbEr dAh sEnD sAmPle bAnnEr n BunTing yG aKu sOh dIa bUaT... sImPle tP bAgI aKu mEnArIk La.... bUt,OnNiey...sOrRy cOz LamBaT cHecK eMaiL n bG cOnfIrMaTiOn oKey... aKu bZ sGt... mArAh gAk La kO kat aKu kAn cOz lmbAt bEbEnOr gTau kPtsN... aNYwAy,tHanKs...aKu aKaN cAlL kO smUlA nAntI k...